Pindora-älylukko saatavana JHM-Investin kohteisiin

Pindora-älylukko saatavilla JHM-Investin kaikkiin kohteisiin

Suomalainen älylukkoratkaisu Pindora on nyt saatavilla JHM-Investin kaikkiin, sekä uusiin että vanhoihin kohteisiin.
Älylukon hinta alkaen 249 € (sis.alv.).

Pindora on kotimainen innovaatio, joka sopii joka oveen. Älylukko asennetaan suoraan oven sisäpuolelle ja se on heti käyttövalmis lukkorunkoja muuttamatta. Hallinnointi tapahtuu näppärästi älypuhelimella, eikä erillisiä sovelluksia tarvita. Pindora-älylukon turvallisuus on suomalaisittain testattua huippulaatua reiluun hintaan.
Pindoralla avaat ovesi ilman perinteisiä avaimia. Voit avata oven ja seurata sen läpi kulkevaa liikennettä etänä omalla älypuhelimellasi. Voit käyttää rinnalla myös perinteisiä avaimia normaaliin tapaan.

Lisäratkaisuna ovenavaus- ja kulunhallintapalvelut sekä monitorointijärjestelmä

Yrityksille tarjoamme yhdellä ketterällä kuukausimaksullisella ratkaisulla arkeasi helpottavat sähköiset ovenavaus- ja kulunhallintapalvelut. Avainten hallinta helpottuu esimerkiksi tilanteissa, joissa varastotiloissa on useita käyttäjiä.

Lisäksi on saatavilla tekoälyyn perustuva reaaliaikainen monitorointijärjestelmä PindoraTM Aisti, joka seuraa tilan fyysisten olosuhteiden muutoksia, kuten ilmanpainetta, ilmankosteutta, melua, lämpötilaa ja savua.

Tilaukset ja tiedustelut suoraan Pindoralta:

Arttu Mähönen
puh. +358403581430

https://www.pindora.fi/

Pindora-logo

Pindora-älylukko on Suomessa suunniteltu ja tehty. Design-tuotteen ulkonäöstä vastaa kansainvälisesti palkittu suunnittelija Harri Koskinen.

Pindora on suunniteltu ja tehty Suomessa