• Uutta hallitilaa Kellokoskelle

    Alatalontie 11, Tuusula

    Uutta varastotilaa Kellokoski Alatalontie 11

Alatalontie 11, 04500 Kellokoski

Tuusulan Kellokoskelle on valmistunut hallirakennus, tilakoot alkaen 26m² (sisämitat noin: korkeus 3,8m, leveys 3,4m ja syvyys 7,5m).

Kohde on loppuunmyyty.

Jokaisessa tilassa on LED-valaistus energiansäästölampuilla, lattiakaivo öljynerottimella, kylmävesipiste ja viemärivaraus lavuaarille sekä sähköt 16A 3-vaihepistorasialla ja kolmella valovirtapistokkeella. Nosto-oven korkeus on 3,2m. Lattioissa kestävä Mastertop-pinnoite. Kiinteistössä yhteinen wc.

Hallirakennus on kiinteistöosakeyhtiön omalla tontilla, jonka etuna on edullinen hoitovastike verrattuna vuokratonttiin. Kiinteistössä on  tilakohtainen sähkölämmitys, josta ostaja tekee itse sähkösopimuksen valitsemansa sähköntarjoajan kanssa.

Hallirakennuksessa on OptiWatti sähköjärjestelmä älyohjauksella. OptiWatti tarjoaa kustannustehokkaan tavan parantaa energiatehokkutta ja pienentää hiilijalanjälkeä. Avaa OptiWatti esite >> ja lue lisää järjestelmästä.

Isolle, aidatulle ja asfaltoidulle piha-alueelle tulee laadukas tallentava kameravalvonta sekä tehokas LED-valaistus. Hallin pihalla tulee olemaan jokaiselle tilalle oma nimetty parkkipaikka sisältyen huoneiston hintaan.


© Copyright - JHM-Invest Oy